Klart: då presenteras Oppo Find X7 och X7 Ultra

Det har den senaste tiden varit mycket spekulerade om Oppo Find X7-serien. Nu har tillverkaren avslöjat när man kommer visa upp den här serien, åtminstone för den kinesiska marknaden.

Oppo kommer hålla ett event i Kina den 8 januari där man förväntas visa upp Oppo Find X7 tillsammans med Find X7 Ultra. Ungefär samtidigt som man avslöjade detta har även ett gäng bilder läckt ut på mobilerna som bland annat avslöjar att Find X7 kommer bli tillgänglig med både versioner med fuskläder liksom baksidor i blankt glas medans X7 Ultra däremot enbart kommer bli tillgänglig i versionen med fusk-lädret på baksidan. Det framgår också att Oppo snott alert slidern från OnePlus i Find X7 Ultra.

Något som är konstigt är att du kommer kunna köpa Find X7 med upp till 1024GB minne medans X7 Ultra enbart kommer kunna köpas med upp till 512GB minne. Det ser inte heller ut som att telefonerna kommer släppas på den globala marknaden. Åtminstone inte i första taget.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *