Oneplus12r

Så här ser OnePlus 12R ut i svart och blått

Vi vet vid det här laget att OnePlus kommer hålla global låda den 23 januari där tillverkaren för första gången kommer ta sin R-serie utanför Asien. Nu har en bild läckt ut som visar att 12R kommer bli tillgänglig i samma svarta kulör som man använt sedan OnePlus 11, men vi ser också att den kommer bli tillgänglig i en ny blå kulör.

Exakt vad dessa kulörer kommer marknadsföras med för fräsiga namn är ännu okänt, men det lär knappast bli namn som “svart” och “blått”. På bilden ser vi att den blåa kulören kommer få en glansig yta medans den svarta får en matt. Vi ser att enheten kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en blixt, och vi ser även den saken som satte OnePlus på kartan; alert slidern!

Sedan tidigare har det bland annat spekulerats om att OnePlus 12R kommer få ett gigantiskt 5000 mAh-batteri med stöd för 100W-laddning. Förra årets Snapdragon 8 Gen 2 förväntas sitta under huven för att kunna pris pressa luren.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *