A23 5g

Android 14 med One UI 6 nu till Samsung Galaxy A23 5G

Samsung fortsätter att rulla ut Android 14 till äldre smartphones. Den senaste modellen i flottan som erhållit Android 14 tillsammans med One UI 6 är Galaxy A23 5G, en billig smartphone. Detta innan många konkurrenter hunnit uppdatera sina flaggskepp till Android 14. Galet imponerande jobbat av Samsung.

Uppdateringen heter A236BXXU4DWKA och det är alltså den ni bör kolla efter i inställningarna. Uppdateringen bör ha anlänt till svenska exemplar av A23 5G då det bland annat rapporteras att exemplar av modellen uppdaterats i Portugal bland annat. Jag misstänker att du som har en A23 5G och som väljer att uppdatera till Android 14 kommer uppleva en helt ny upplevelse. Framförallt One UI 6 har blivit mindre krävande och har bland annat fått lenare animationer.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *