Download

Rykte: Globala Xiaomi 14 visas upp på MWC-mässan i februari

Enligt en källa kommer Xiaomi hålla låda redan i februari där tillverkaren kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Xiaomi 14 för den globala marknaden. Till skillnad från förra året ryktas det om att tillverkaren inte kommer visa upp någon 14 Pro för den globala marknaden utan att vi enbart kommer få se Xiaomi 14 för den globala marknaden i februari.

Däremot finns det tidigare rykten som tyder på att Xiaomi 14 Ultra kommer visas upp i april för den kinesiska marknaden för att sedan visas upp för den globala marknaden. Jag hoppas innerligt att Xiaomi kommer släppa 14 Ultra på den globala marknaden om det visar sig att man inte kommer släppa 14 Pro på den globala marknaden.

MWC går av stapeln i slutet av februari. Jag hoppas således att Xiaomi 14 kommer till butiken någon gång i mars i Sverige.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *