New Galaxy Teaser Poster Img

Läckan avslöjar: stort fokus på artificiell intelligens i Samsung Galaxy S24

Den 18 januari kommer Samsung med största sannolikhet visa upp de nya modellerna i S-serien. Specifikationer har sedan tidigare läckt ut för de kommande modellerna och man kan konstatera att det inte hänt jättemycket sedan S23-serien när det kommer till hårdvaran. Förhoppningsvis är det mjukvaran som kommer imponera med årets modeller.

En bild har nu läckt som berättar att “A New Galaxy is coming”, och om ni frågar mig så ser bildens typsnitt väldigt AI-insperarat ut. Samsung visade tidigare detta året upp “Samsung Guess” som bland annat ska kunna översätta telefonsamtal i realtid samt sammanfatta långa mejl. Detta är förhoppningsvis två av många olika spännande grejer Samsung kommer inkludera i S24-modellerna.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *