Honor Haylou Watch

Honor presenterar prisvärda Haylou Watch

En ny klocka har idag presenterats av Honor. Den heter Haylou Watch och erbjuder otroligt mycket för pengarna. Klockan har exempelvis fått en 1,95″ stor AMOLED skärm och kostar motsvarande 63 dollar i Kina.

Skärmen har fått upplösningen 410 x 502 pixlar med en uppdateringsfrekvens på 60Hz. Honor berättar också att den har 75% skärmyta på framsidan, något som får anses som någonting mycket bra i prisklassen. Skärmen har dessutom 332ppi.

Klockan är vattentät ner till 50 meter djup och erbjuder över 100 olika urtavlor vilket är imponerande. Som ni förstår för prislappen så kör den inte Googles Wear OS utan ett eget operativsystem. Dessutom ingår 120 olika sportlägen.

Klockan har också NFC, vilket bör betyda att du kan betala med den i Kina. Den kan också spåra saker så som sömn, har pulsmätare samt ska kunna mäta stress. Den har också en högtalare för samtal.

Batteriet är på 300 mAh och ska kunna erbjuda upp till 12 dagars användning. Det är oklart om den kommer släppas utanför Kina framöver.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *