Google Home Mini 770x515

Google bekräftar bugg för Google Home Mini

Det verkar som att en uppdatering till Google Home Mini har förstört enheten så att den inte går att använda. Åtminstone tillfälligt. Det ser ut som att Google nu uttalat sig om det här problemet att man gärna tar emot mer feedback om problematiken. Förhoppningsvis kommer det få en lösning inom kort, men vad är problemet?

Det är många som under den senaste tiden rapporterat om att deras Home Mini helt plötsligt för några veckor sedan slutade fungera. Det verkar som att enheten är på väg att starta men att den inte startar upp helt, något som gör den oanvändbar. Dessutom är det inte möjligt att återställa den.

Det verkar som sagt som att Google som sagt erkänt problematiken och förhoppningsvis innebär det att man kommer fixa det inom kort.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *