Honor 90 GT presenterad, har upp till 24GB RAM!

Honor fortsätter sin resa med att släppa smartphones sedan uppbrottet med Huawei. Företagets senaste smartphone heter Honor 90 GT och erbjuder otroligt mycket för pengarna. Vad sägs som 24GB RAM i en smartphone? Är det något du suktar efter så bör du verkligen kolla in den här mobiltelefonen.

Det som gör att Honor kan erbjuda 90 GT till ett så bra pris tror jag dock är processorn. Under huven hittar vi Snapdragon 8 Gen 2, förra årets high-end chipp som säkert med åren blivit något billigare att köpa in. Modellen kommer med antingen 12/256GB eller 24/1024GB minne.

Hur är telefonen i övrigt? På pappret har den en 6,7″ skärm med FHD+-upplösning tillsammans med upp till 120Hz. På baksidan sitter två kameror i form av en primär 50 MP-kamera tillsammans med en 12 MP-kamera för bilder med vidvinkel. Telefonen har också fått ett 5000 mAh batteri som kan laddas med upp till 100W hastighet (laddare ingår i lådan), en fingeravtrycksläsare under skärmen och Android 14 från start. Den kommer i färgerna svart, vitt och blått och ser inledningsvis enbart ut att släppas i Kina.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *