Gsmarena 003 (2)

Hur ser Vivo IQOO Watch ut? Så här!

Det verkar som att Vivo:s “underdomän” IQOO kommer att visa upp en smartwatch inom en mycket snar framtid. Mer exakt runt årsskiftet. Den här klockan kommer med största sannolikhet kallas för iQOO Watch. Nu ser det ut som att den läckt ut på bild och som ni ser kommer få den få en rund urtavla. Det sägs att det är en Vivo Watch 3 I grunden.

I sådana fall innebär det att klockan kommer få en 1,43″ skärm med upplösningen 466×466 pixlar. Dessutom har Watch 3 en AMOLED-PANEL. Precis som Watch 3 kommer IQOO-klockan med största trolighet inte köra något Wear OS som operativsystem utan det verkar istället bli företagets egna operativsystem som man kallar för BlueOS.

Den kommer med största sannolikhet inte släppas utanför Kinas gränser.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *