Images (3)

OnePlus 12 bekräftas få trådlös laddning

Jag tror inte jag var den enda som skrek rakt ut när OnePlus berättade att OnePlus 11 saknade stöd för trådlös laddning. Det var en extra stor besvikelse med tanke på att OnePlus 9 Pro liksom 10 Pro hade stöd för trådlös laddning. Dessutom var den otroligt snabb i dessa modeller.

OnePlus her lnte avslöjat hur snabb trådlös laddning OnePlus 12 kommer att erbjuda, men jag kommer personligen bli besviken om den inte kommer erbjuda upp emot 50W.

Det har sedan tidigare spekulerats om att OnePlus 12 just kommer få 50W trådlös laddning och 100W trådad laddning. Vi vet sedan tidigare att telefonen kommer få Snapdragon 8 Gen 3 under huven och att den kommmer med samma typ av kameror under huven som OnePlus Open erbjuder.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *