Oneplus 12 Colors

Många nyheter om OnePlus 12 avslöjas i förtid 

Den 5 december kommer OnePlus hålla ett event i Kina där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 12. Men i sann kinesisk anda har tillverkaren nu laddat upp information om hur den här modellen kommer bli. Inte bara har man delat bilder utan även lite om hur telefonen kommer bli under huven.

Vi ser hur modellen kommer se ut genom bilden ovan. Den kommer bli tillgänglig i tre färger i Kina. Däremot spekuleras det om att OnePlus enbart kommer släppa den i svart och grönt i Europa. Jag tycker det är mycket synd eftersom att det inte direkt kryllar av vita smartphones ute på marknaden just nu.

Men som nämnt ovan har OnePlus också avslöjat vad vi kan förvänta oss under huven. Inte helt oväntat kommer den drivas av Snapdragon 8 Gen 3. Detta tillsammans med upp till 24GB RAM och 1024GB minne vilket ju är helt galet bra!

Företaget har också sagt att kamerorna på baksidan kommer bli likadana som de som sitter i OnePlus Open. Det innebär att den primära kameran kommer få en upplösning på 50 MP, vidvinkelobjektivet kommer få en upplösning på 48 MP medans zoom-kameran istället kommer få en upplösning på 64 MP.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *