Galaxy S24 Ultra Rykte 711x314

Samsung Galaxy S24 Ultra läcker ut, har platt skärm

Samsung har sedan Galaxy S6 använt sig av kurvade skärmar. Företaget har exempelvis inte släppt en enda Galaxy Ultra smartphone utan edge display. 2024 kan däremot bli ett historiskt år för Galaxy Ultra. Det ser ut som att S24 ULTRA nu har fastnat i det vilda och det är framförallt en sak som sticker ut: platt skärm!

Det skulle i sådana fall som sagt bli den första Galaxy Ultran med detta. Det ser också ut som att modellen kommer få en plattare ram än dess föregångare men i övrigt kommer vi igen extremt mycket från föregångaren S23 Ultra så som antalet kameror på baksidan till formgivningen av konstruktionen för telefonen.

Sedan tidigare har det spekulerats om att S24 Ultra kommer få en 6,8″ skärm och att det kommer bli den enda i serien som kommmer köra Snapdragon 8 Gen 3 världen över.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *