1681381311690

Galet mycket prestanda i ASUS ROG PHONE 8 Ultimate att räkna med

Sedan tidigare har ASUS kommande flaggskepp ROG Phone 8 fastnat i verifiering som visat att den kommer med stöd för maximalt 65W-laddningshastighet. Chansen är dessutom stor att Asus kommer att inkludera den tillhörande laddaren i lådan tror och hoppas jag!

Nu har modellen åkt fast på internet igen. Den här gången handlar det dock inte om batteriet utan om prestandan i enheten. Inte helt förvånande verkar det som att Snapdragon 8 Generation 3 kommer sitta under huven i mobilen, vilket är det bästa chippet Qualcomm har att erbjuda i skrivande stund. Dessutom verkar det som att den kommer med 24GB RAM. Vi har bland annat sett OnePlus utrusta ett av sina flaggskepp i Kina med detta, men att en smartphone som troligtvis kommer globalt kommer få så här mycket RAM-minne känns otroligt! Sist men inte minst framgår det att Android 14 kommer vara installerat från start.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *