Screenshot 2023 11 25 04 49 31 90 F9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329

Är det så här iPhone SE4 kommer se ut?

Det var många år sedan vi fick se en ny iPhone SE. Snart kan det dock vara dags. Det har ryktats om att tillverkaren kommer hålla ett event någon gång under 2024. Nu har en kreatör skapat ett koncept som kan visa hur iPhone SE4 skulle kunna se ut, och den påminner mycket om iPhone 14 samtidigt som det verkar som att Apple snott en del interna komponenter från årets 15-modell.

Det jag tycker är intressant i videon här oven är att kreatören inte enbart valt att visa upp hur SE4 kan komma att se ut, utan att man också nämner hur specifikationer kan bli för modellen. Enligt källan kommer SE4 bland annat att erbjuda USB Type C, en 48 MP-kamera samt ska kunna ladda från tomt till halvfullt batteri på 30 minuter. Man nämner också att den kan komma att kosta 499 dollar i USA. Med detta sagt tycker jag det kommer bli oerhört intressant att se när/om SE4 kommer presenteras.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *