Gsmarena 001 (88)

Redmagic 9 Pro+ är här med Snapdragon 8 Gen 3 och 165W-laddning

Kinesiska ZTE har under morgonen hållit ett event i Kina där företaget visat upp flaggskeppen Redmagic 9 Pro och 9 Pro+. Dessa modeller påminner mycket om varandra och det är bara batteriets storlek samt mängden RAM som är skillnaden mellan de två.

Telefonerna har fått en 6,8″ skärm med FHD+-upplösning tillsammans med en Hz på upp till 120Hz. Något som är otroligt häftigt är att skärmen tar upp precis hela framsidan och att ZTE gömt kameran under skärmen, och jag som hade en Redmagic 8 Pro vet verkligen att man lyckades gömma kameran oerhört bra under skärmen.

Under huven sitter Snapdragon 8 Gen 3. Redmagic 9 Pro har 12/256 eller 12/256 medans 9 Pro+ kommer med 16/256 eller 24/1024GB minne.

Telefonerna har två 50 MP-kameror på baksidan och det verkar som att ZTE förbättrat kylningen ytterligare i dessa modeller mot sina föregångare. ZTE skriver vidare att 9 Pro har ett 6500 mAh batteri med 80W trådad laddning medans 9 Pro+ har ett 5500 mAh batteri med 165W trådad laddning.

Telefonerna kommer visas upp för den globala marknaden någon gång i framtiden. Exakt när avslöjas däremot icke.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *