20231123 213821

Klart: dessa färger kommmer OnePlus 12 bli tillgänglig i

OnePlus kommmer hålla ett event den 12 december i företagets hemland Kina där tillverkaren kommmer visa upp nya OnePlus 12. Nu har företaget avslöjat vilka kulörer som företagets kommande flaggskepp kommmer bli tillgänglig i, och det ser ut som att OnePlus kommmer satsa på minst tre kulörer för “12”.

Mer exakt kommer OnePlus 12 bli tillgänglig i svart och grönt, vilket är samma kulörer som OnePlus 11 blev tillgänglig i. Däremot verkar det som att OnePlus även kommer släppa “12” i vitt direkt från start. OnePlus 11 blev aldrig tillgänglig i vitt, däremot släpptes OnePlus 10 Pro I en otroligt snygg vit kulör back in the days.

Sedan tidigare har det spekulerats om att OnePlus 12 kommer få en 6,8″ skärm på framsidan tillsammans med Snapdragon 8 Gen 3. Telefonen sägs visas upp globalt i januari.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *