Wp 1700391161261.jpeg

Rykten om skärmarna i iPhone 16-serien

Apple brukar hålla sina iPhone-event i september och det verkar inte bli annorlunda nästa år. Nu ser det ut som en källa med god historik uttalat sig om hur iPhone 16-serien kan komma att bli när det kommer till dess skärmar.

iPhone 16 sägs få en 6,13″ skärm medans 16 Plus troligen kommer få en 6,7″ skärm enligt källan. Bägge sägs få en maximal uppdateringsfrekvens på 60Hz, något som verkligen känns som en otrolig besvikelse med tanke på att de knappast lär vara billiga.

När det kommer till iPhone 16 Pro sägs det att Apple kan ha tänkt om desto mer. Det sägs att den här modellen kommer få en skärm på drygt 6,3″, att jämföra med 15 Pro som har en 6,1″ skärm. Vidare sägs det också att 16 Pro Max kommer få en phablet-liknande 6,86″ skärm, från 6,7″ i 15 PM. Bägge modeller sägs få displayer som ska kunna uppdateras i maximalt 120Hz.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *