Wp 1698661562329

Mediatek Dimensity 9300 Dimensity kan bli extremt kraftfullt chipp

Inom de kommande månaderna kommer Vi troligen hålla ett event där tillverkaren kommer viss upp det nya flaggskeppet X100. Till skillnad från många andra mobiler verkar det inte som att den här modellen kommer köra Snapdragon 8 Gen 3 utan det sägs istället att den kommer köra en ny processor från Mediatek som ska kallas för Dimensity 9300, och enligt källor kommer det här chippet sitta i X100 som Vivo som sagt troligen kommer visa upp inom kort.

Det som är mycket imponerande med det här chippet är att det har sprungit förbi Snapdragon 8 Generation 3 när det kommer till benchmark-siffror. Detta behöver nödvändigtvis inte betyda att Mediatek-chippet kommer vara “bättre”, men det ger åtminstone en klar indikation på att Mediatek kommer att ta upp kampen mot Qualcomm, och det tycker jag är mycket roligt!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *