1108714

Rykte: så blir specifikationerna för OnePlus 12R

Det verkar inte bara som att OnePlus 12 är på ingång. Enligt en källa är det mycket möjligt att OnePlus också kommer visa upp 12R inom en snar framtid, däremot har jag svårt att se att den här modellen kommer bli tillgänglig för den svenska marknaden eftersom att OnePlus inte släppt sina R-modeller i Sverige sedan tidigare.

Enligt uppgifter kommer OnePlus uppgradera den här modellen mot sin föregångare rejält. Det sägs bland annat att zoom-kameran uppgraderats från 2 MP till 32 MP med 2x optisk zoom. Vidare sägs det att man kommer uppgradera chippet från 8 Gen 1+ till 8 Gen 2 tillsammans med ett något större 5500 mAh batteri. Sist men inte minst, utan kanske den största uppgraderingen av allihopa, är att 12R troligtvis kommer få en display med en ljusstyrka på max 3000 nits, att jämföra med 11R som hade en maximal ljusstyrka på 1400 nits.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *