71l5mtyq+rl

Anthony: Microsoft Surface Duo 3 kommer påminna mycket om Pixel Fold

Det har gått väldigt lång tid sedan Microsoft visade upp sin senaste smartphone. Det är nästan så man tror att Microsoft lagt ner satsningen på smartphones. Men enligt Anthony är så inte fallet utan han menar att Microsoft kommer visa upp en Duo 3 framöver.

Han menar i sin senaste Tweet att Duo 3 kommer få ungefär samma format som Googles vikbara flaggskepp Pixel Fold. Sedan tidigare har det ryktats om att Duo 3 kommer bli en vikbar smartphone med en enda stor skärm på insidan och inte två separata som är fallet i Duo 2. Jag hoppas personligen att Duo 3, om den existerar, även kommer få en skärm på framsidan. Jag är dock mycket osäker på om någon Duo 3 verkligen existerar.

Förhoppningsvis är detta något vi kommer få reda på inom kort tror och hoppas jag.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *