Alert Slider Image 1

OnePlus visar upp designen för sin vikbara smartphone

Det sades först att OnePlus skulle visa upp sin vikbara smartphone i slutet av augusti, men enligt uppgifter så försenades mobilen på grund av problem med displayen enligt rykten. Nu har OnePlus däremot publicerat två bilder på den kommande modellen. OnePlus avslöjar även att Oppo Find N3 kommer vara samma smartphone fast med annat märke som troligen bara kommer vara avsedd för den kinesiska marknaden. Däremot känns det ju verkligen som att OnePlus Open kommer bli en global smartphone.

Vi ser att den kommande vikbara telefonen kommer få en ram som är väldigt platt och som vi bland annat känner igen från OPPO:s Reno-serie.

Alert slider!

Sedan tidigare har det spekulerats om att den här modellen kommer få en 6,3″ skärm på utsidan tillsammans med en 7,8″ skärm på insidan. Dessutom spekuleras det om att den kommer med Snapdragon 8 Gen 2 under huven tillsammans med upp till 16GB RAM. Det spekuleras om att OnePlus Open kommer visas upp 19 oktober.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *