S24 Plus 1068x586

CAD-renderingar på Samsung Galaxy S24+

Jag har sedan tidigare skrivit om att renderingar på Samsung Galaxy S24 och S24 Ultra troligen läckt ut på webben. Nu ser det även ut som att en rendering på Galaxy S24+ läckt ut, och vi ser att den här modellen, inte helt förvånande, kommer påminna mycket om S24.

Bilden kan alltså visa hur Samsung Galaxy S24+ kan komma att se ut. Den största skillnaden från S23+ är att ramen är betydligt plattare än vad den är i S23 och S23+. Jag hoppas att den inte kommer kännas vass i handen. Det ser onekligen oroväckande ut om mobilen kommer se ut så där.

Det sägs att mobilen kommer mäta 158.5 x 75.9 x 7.75mm och det verkar som att skärmen kommer bli 6,7″ stor. Vi ser också tre kameror på baksidan och förhoppningsvis kommer den också bli tillgänglig i denna snygga gröna kulör som bilden ovan visar.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net