Tecno Phantom V Flip 1

Tecno Phantom V Flip är här!

Kinesiska Tecno har idag visat upp sin första flip smartphone. Det handlar om V Flip som i mångt och mycket påminner mycket om en Samsung Galaxy Z Flip sett till sitt utseende och val av kulör. Men det är framförallt en sak som sticker ut med modellen: priset. Den kostar enbart 700 euro i EUROPA. Det är ju helt otroligt. Men vad får man för dom pengarna?

Mobilen har en skärm på 6,7″ på insidan med FHD+-upplösning tillsammans med 120Hz. På framsidan sitter en 1,33″ skärm som du kan använda för att se notiser eller använda som skärm för de bakre kamerorna (64 main + 13 MP vidvinkel). För att driva hela paketet hittar vi Mediatek Dimensity 8050 tillsammans med 8GB RAM och 256GB minne. Telefonen har också fått ett 4000 mAh batteri med stöd för 45W laddning där laddaren ingår i lådan.

Vi vet att telefonen kommer släppas i något land eller några länder i Europa. Det är dock oklart vilka och när.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *