Image Editor Output Image 439169006 1695407574911

Pressbilder på Google Pixel 8 och 8 Pro

Den 4 oktober kommer Google hålla ett event där Pixel 8 och 8 Pro kommer visas upp. Nu ser det ut som att pressbilder läckt ut på Pixel 8 och 8 Pro, och vi ser att de kommer påminna mycket om varandra när det kommer till designen. Vi ser bland annat att kamerorna på baksidan fortsatt kommer få designen som vi känner igen från tidigare Pixlar, där Pixel 8 verkar få två kameror på baksidan medans Pixel 8 Pro verkar få tre kameror på baksidan.

Det sägs ju att dessa två modeller kommer påminna mycket om sina föregångare i mycket. Det som kommer sticka ut är väll processorn som med största sannolikhet kommer vara Tensor G3, ett chipp som troligtvis kommer bli en rejäl prestandaboost mot Tensor G2.

Jag ser också väldigt mycket fram emot är Pixel 8 som ryktas få 120Hz, upp från 90Hz i Pixel 7.

Läs mer.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *